Olihně s rukolou, rajčatovou salsou a špenátovými brambory
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 466 kJ / 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,57 g |
Tuky | 0,53 g |
Vláknina | 7,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Olihně s rukolou, rajčatovou salsou a špenátovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8g9
Moje poznámka
Olihně s rukolou, rajčatovou salsou a špenátovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8g9
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 9 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 17 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 5 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 6 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 6 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 7 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 8 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 8 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 8 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 10 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 10 hodinami
Tématické fráze:
olihně priprava,
oliheň,
oliheň obecná,
oliheň obecná recepty,
oliheň recept,
oliheň příprava,
oliheň recepty,
olihen na grilu,
recept na olihen,
příprava olihně,
co je oliheň,
recepty oliheň,
olyhne,
oliheň obecná recept,
recept oliheň,
jak vařit olihně,
olihen velka recept,
příprava olihní,
olyhne recept,
jak dlouho se vaří olihne
Suroviny:
chapadla z olihní,
česnek,
rukola,
rajče,
sůl,
pepř,
olej olivový,
petržel,
špenát čerstvý,
omáčka sojová,
brambory,
máslo
Komentáře (6)