Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 580 kJ / 2 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,38 g |
Tuky | 150,73 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 10,13 g |
Sůl | 25,00 g |
Sacharidy | 60,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený vepřový ořez na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gzly
Moje poznámka
Pečený vepřový ořez na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gzly
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 6 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno 22. 6. 2025 17:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 31 minutami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 33 minutami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 1 hodinou
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 2 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 5 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 7 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 9 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřový ořez,
vepřový orez recept,
vepřový ořez recepty,
hovězí ořez,
vepřové maso na bylinkách,
pečený vepřový ořez,
pečeny ca,
pečený ořez,
hovězí ořez recepty,
veprove kousky na bylinkach,
vepřový ořez - recepty,
hovězí ořez recept,
vepřový ořez pečený,
ořezy z lososa,
bylinky na vepřové maso,
vepřové ořezy,
kureci orez recept,
ořez masa,
co je vepřový ořez,
vepřové na bylinkách
Suroviny:
ořez vepřový,
olej olivový,
cibule,
česnek,
libeček,
nať celerová,
pažitka,
petrželka,
majoránka,
koření oregáno,
tymián,
sůl,
solamyl,
bylinky
Komentáře (31)
od kosti je totiž maso nejchutnější