Rajčata v kořeněném nálevu
Zavařená rajčata v kořeněném nálevu jsou skvělá pod pečené maso, nebo pro přípravu rajčatových omáček. Využijete je například i při přípravě rajské polévky. Stačí rozmixovat a dochutit.
Suroviny pro 1 dávka
8 sklenic o objemu 0,7 l
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 843 kJ / 2 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,28 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 442,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčata v kořeněném nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RGV
Moje poznámka
Rajčata v kořeněném nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RGV
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 17 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 1 hodinou
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 8 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 8 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 10 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 10 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 10 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 11 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 12 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 14 hodinami
Tématické fráze:
sterilizace rajčat,
zavařovani rajčat,
jak zpracovat rajčata,
zavařovaná rajčata,
rajčata zavařování,
sterilizování rajčat,
rajcata ve sladkokyselem nalevu,
rajcata sterilizace,
rajčata v sladkokyselém nálevu,
zavařování rajčata,
zavarovani zelenych rajcat,
zaváření rajčat,
zavařování švestek,
sterilizovaná rajčata,
sterilujeme rajčata,
rajčata bez sterilizace,
jak zpracovat prebytecna rajcata,
papriky a rajčata zavařování,
přebytečná rajčata,
sterilizace zelenych rajcat
Suroviny:
rajče,
cukr,
sůl,
ocet,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
tymián sušený
Komentáře (17)