Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 590 kJ / 858 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,03 g |
| Tuky | 72,15 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 613 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 4,92 g |
| Sacharidy | 10,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadeřavé karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Qg
Moje poznámka
Kadeřavé karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Qg
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 20 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 41 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 15 hodinami
Tématické fráze:
kapusta kadeřavá recepty,
kapusta kadeřávek recepty,
kadeřavá kapusta recepty,
kaderava kapusta,
kapusta kadeřavá - recepty,
kadeřávek v těstíčku,
kapusta kadeřavá,
karbanatky z kaderavku,
kadeřávkové karbanátky,
kadeřávek karbanátek,
kadeřavá kapusta recept,
recepty z kadeřávku,
kadeřávek s bramborem,
karbanátky z kadeřavé kapusty,
kapusta kadeřavá recept,
recepty z kaderave kapusty,
karbenatky z kaderavku,
kapusta kadeřávek,
recept kadeřavá kapusta,
recept z kadeřávku
Suroviny:
kapusta,
vejce,
sýr strouhaný,
slanina gazdovská,
sůl,
pepř,
česnek,
strouhanka,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka
Komentáře (12)
velmi zajímavé, jistě dobré a voňavé