Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 301 kJ / 72 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 0,24 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,50 g |
Postup přípravy
Omáčku použijeme na těstoviny.
Zveřejněno 19. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pesto z cukety a mangoldu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWBp
Moje poznámka
Pesto z cukety a mangoldu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWBp
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 6 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 9 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 12 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 2 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 2 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 2 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 6 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 7 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 8 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 8 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 9 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak zamrazit mangold,
jak zamrazit cuketu,
pesto z mangoldu,
jak zavařit pesto,
lze zamrazit cuketu,
lze zamrazit cuketa,
mangoldove pesto,
zavařování mangoldu,
mangold pesto,
zamrazit cuketu,
cuketa zamrazit,
muze se cuketa zamrazit,
mangold,
cuketa zamrazit,
pesto zavařit,
mangold zamrazit,
pesto z cukety zavařování,
jak zamrazit cukety,
využití mangoldu v kuchyni,
využití bazalkového pesta
Suroviny:
cuketa,
listy mangoldu,
bazalka čerstvá,
česnek,
kapary,
olej olivový,
sůl
Komentáře (18)
Ale pesto je moc dobré, rozdávala jsem recept i kolegyním v práci
Láká mě udělat si do zásoby, jen zvažuji jestli pesto zavařit nebo raději zamrazit?