Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 90 kJ / 22 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažantí prsa na jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xq3o
Moje poznámka
Bažantí prsa na jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xq3o
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 4 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 8 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 2 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 4 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 5 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 5 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 5 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 6 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 8 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 8 hodinami
Tématické fráze:
bažantí prsíčka,
čína z bažanta,
bažantí prsíčka recept,
jak připravit bažanta,
recepty bažantí prsíčka,
naložení bažanta,
bažantí recepty,
bažantní prsa,
bažantí prsička recepty,
bažanti čína,
bažantní prsa recept,
pečená bažantí prsa,
recept na bažantí prsíčka,
čina s bažanta,
bažant na čínu,
uležení bažanta,
recepty z bažantích prsou,
recept na bazantni prsa,
bazanti prsa cina,
čína z bažanta recept
Suroviny:
bažant,
jalovec,
česnek,
slanina,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (12)