Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 422 kJ / 3 208 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,00 g |
Tuky | 30,00 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,20 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 640,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tiramisu podle Bobinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Wwr
Moje poznámka
Tiramisu podle Bobinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Wwr
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 21 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 21 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 5 minutami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 1 hodinou
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Krůtí roštěná
Diviska87 před 1 hodinou
Rajčatový protlak
douver před 2 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 4 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 6 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 7 hodinami
Tématické fráze:
tiramisu z mascarpone a tvarohu,
tiramisu s mascarpone a tvarohem,
tiramisu do mističek,
tiramisu z tučného tvarohu,
dobré tiramisu,
tiramisu z mascarpone a tvarohem,
tiramisu do mističky,
dobré tiramisu z mascarpone,
tiramisu v mističce,
tiramisu z tvarohu a mascarpone,
tiramisu z mascarpone s tvarohem,
tiramisu do misky,
tiramisu recept originál,
žloutky šlehané v pare,
co dát místo mascarpone,
jak šlehat žloutky v páre,
tiramisu tvaroh a mascarpone,
tvaroh místo mascarpone,
tiramisu s mascarpone s máslem a tvaroh,
recept na mascarpone do misticek
Suroviny:
mascarpone,
smetana ke šlehání,
koňak,
piškoty cukrářské,
cukr,
káva instantní,
kakao
Komentáře (16)
Já mám v práci 90% home office, ale pořád lítám mezi kompem a kuchyňskou linkou a nestíhám pořádně ani jedno, ani druhé
...ten poslední odstavec "Tento dezert je opravdu výborný, ale je dobré vybírat pouze kvalitní suroviny..." je kouzelný
Margaríny nejím ani nepoužívám, krom pomazánkového másla do těsta na štrůdl.
Žádné sr.čky jako margaríny a další náhražky z války tam nedávejte. Stejně vyjdou na podobné prachy, jako Mascarpone z moravsko slovenského pomezí. Jen si kazíte výborné jídlo a kazíte si zdraví. Umělé tuky jsou nejznámější průšvih pod sluncem