Kuřecí řízky v "Hrašce"
Kuřecí řízky v marinádě obalované v hrachové směsi jsou netradičním, ale překvapivě lahodným zpestřením jídelníčku. Maso získá po opečení zlatavou krustu bez nutnosti klasického trojobalu. Potěší příznivce zdravějšího stravování.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 679 kJ / 879 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 44,35 g | 
| Tuky | 24,30 g | 
| Vláknina | 21,91 g | 
| Cholesterol | 30 mg | 
| Sodík | 2,19 g | 
| Sůl | 7,48 g | 
| Sacharidy | 110,23 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Kuřecí řízky v "Hrašce"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBOy
Moje poznámka
					 
				
Kuřecí řízky v "Hrašce"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBOy
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 35 minutami
	
			 
	
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 7 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							zdravé řízky, 
						
						
							obalování v hrašce, 
						
						
							kuřecí řízek v hrašce, 
						
						
							farmářský řízek, 
						
						
							obalování řízků, 
						
						
							zdravý řízek, 
						
						
							řízek v hrašce, 
						
						
							farmářské řízky, 
						
						
							naložené kuřecí řízky, 
						
						
							kuřecí řízky, 
						
						
							jak obalit řízek zdravě, 
						
						
							kuřecí v hrašce, 
						
						
							řízky s hraškou, 
						
						
							maso obalené v hrašce, 
						
						
							zdravě kuřeci řízky, 
						
						
							kureci rizky zdrave, 
						
						
							kuřecí maso v hrašce, 
						
						
							haška na obalování, 
						
						
							kuřecí prsa v hrašce, 
						
						
							jak obalovat v hrašce
						
					
						Suroviny:
						
							stehno kuřecí, 
						
						
							kefír, 
						
						
							zázvor čerstvý, 
						
						
							koření grilovací, 
						
						
							česnek, 
						
						
							hraška, 
						
						
							voda, 
						
						
							hraška, 
						
						
							semínka lněná, 
						
						
							semínka sezamová, 
						
						
							olej
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
 
 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (24)
Mrzí mě,že se Vám to nepovedlo
Děkuji za komentář i dotaz
Aničko prosím oprav si tu dobu smažení máš tam 10x10 minut zkušení pochopí, ale začínající kuchařinky budou ty řízečky 10x obracet a smažit 100 minut.Díky
Jani R.já ty semínka používám moc často do obalovky i do jiných jídel.Moc nám chutnají a je to takové barevnější
Rebi,nemám slov
Hraška je hraška jak píše Janka R.
Do poznámky pod receptem jsem ještě teď dodatečně přidala odkaz,kde se dá sehnat.Jinak jsem se ptala i u nás v lékárně-je možnost si objednat i u nich a do dvou dnů je dodání.Tak vyzkoušejte lékárny v místech svého bydliště.
Jinak ještě k receptu samotnému-zkoušela jsem takto smažit i vepřové řízky,ale ty se musí dělat o něco dýl a těstíčko tvrdne,tak nedoporučuji.Jedině z minutkového vepřového,ale to je zase podle mě škoda na takovou úpravu
Ještě jednou všem moc díky
vynikající suroviny na marinádu
ty taky
P.S. a já dnes jen salát