Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 579 kJ / 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 15,50 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 16,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWD2
Moje poznámka
Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWD2
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 27 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
zahuštění solamylem,
zahuštění moukou,
letní guláš,
jak zahustit hraškou,
zahustíme moukou,
zahuštění škrobem,
zahuštění pernikem,
zahuštění polohrubou moukou,
zahustit hraškou,
zahuštění chlebem,
zahuštění solamilem,
zahuštění mokou,
zahuštění mozečkem,
recepty s hraskou,
rychlí kančí guláš,
rychli gulas,
brambory gulas,
brambory guláš recept,
jak zahustit guláš solamilem,
letni gulaše
Suroviny:
brambory rané,
klobása,
žampióny,
česnek sušený medvědí,
olej,
pórek,
paprika sušená sladká,
majoránka,
hraška,
zázvor čerstvý
Komentáře (7)
Ivi máš to hezky připravené