Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 579 kJ / 378 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,00 g |
| Tuky | 15,50 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 1,74 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 16,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWD2
Moje poznámka
Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWD2
Nejnovější recepty
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 2 hodinami
Chlebíčky s řepným hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Jemné marokánky
Přidáno před 4 hodinami
Mandlové laskonky
Přidáno před 5 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 10 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Staročeská pučálka
Iricek před 11 minutami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 41 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 43 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 1 hodinou
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 1 hodinou
Bezpracný perník
Fitulka před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 2 hodinami
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 2 hodinami
Bůčkový nářez
Stanas před 2 hodinami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 4 hodinami
Tématické fráze:
zahuštění solamylem,
zahuštění moukou,
letní guláš,
jak zahustit hraškou,
zahustíme moukou,
zahuštění škrobem,
zahuštění pernikem,
zahuštění polohrubou moukou,
zahustit hraškou,
zahuštění chlebem,
zahuštění solamilem,
zahuštění mokou,
zahuštění mozečkem,
recepty s hraskou,
rychlí kančí guláš,
rychli gulas,
brambory gulas,
brambory guláš recept,
jak zahustit guláš solamilem,
letni gulaše
Suroviny:
brambory rané,
klobása,
žampióny,
česnek sušený medvědí,
olej,
pórek,
paprika sušená sladká,
majoránka,
hraška,
zázvor čerstvý
Komentáře (7)
Ivi máš to hezky připravené