Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 579 kJ / 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 15,50 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 16,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWD2
Moje poznámka
Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWD2
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 47 minutami
Kuře na zelí
kimlo před 1 hodinou
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 1 hodinou
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 4 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 4 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 14 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 15 hodinami
Tématické fráze:
zahuštění solamylem,
zahuštění moukou,
letní guláš,
jak zahustit hraškou,
zahustíme moukou,
zahuštění škrobem,
zahuštění pernikem,
zahuštění polohrubou moukou,
zahustit hraškou,
zahuštění chlebem,
zahuštění solamilem,
zahuštění mokou,
zahuštění mozečkem,
recepty s hraskou,
rychlí kančí guláš,
rychli gulas,
brambory gulas,
brambory guláš recept,
jak zahustit guláš solamilem,
letni gulaše
Suroviny:
brambory rané,
klobása,
žampióny,
česnek sušený medvědí,
olej,
pórek,
paprika sušená sladká,
majoránka,
hraška,
zázvor čerstvý
Komentáře (7)
Ivi máš to hezky připravené