Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 579 kJ / 378 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,00 g |
| Tuky | 15,50 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 1,74 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 16,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWD2
Moje poznámka
Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWD2
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 19 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 4 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 6 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 6 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 6 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 6 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 7 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 7 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 8 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 8 hodinami
Tématické fráze:
zahuštění solamylem,
zahuštění moukou,
letní guláš,
jak zahustit hraškou,
zahustíme moukou,
zahuštění škrobem,
zahuštění pernikem,
zahuštění polohrubou moukou,
zahustit hraškou,
zahuštění chlebem,
zahuštění solamilem,
zahuštění mokou,
zahuštění mozečkem,
recepty s hraskou,
rychlí kančí guláš,
rychli gulas,
brambory gulas,
brambory guláš recept,
jak zahustit guláš solamilem,
letni gulaše
Suroviny:
brambory rané,
klobása,
žampióny,
česnek sušený medvědí,
olej,
pórek,
paprika sušená sladká,
majoránka,
hraška,
zázvor čerstvý
Komentáře (7)
Ivi máš to hezky připravené