Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 251 kJ / 60 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,94 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žabí stehýnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6Qy
Moje poznámka
Žabí stehýnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6Qy
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 3 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 15 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 20 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 1 hodinou
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 2 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 4 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 12 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 14 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 15 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 15 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 15 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 15 hodinami
Tématické fráze:
zabi stehinka,
příprava žabích stehýnek,
zabi stehna,
grilovaná žabí stehýnka,
úprava žabích stehýnek,
žabí,
žabí stehýnka příprava,
žabí maso,
recept na zabi stehinka,
žabý stehna,
žabí stehna recepty,
žabi stehinka recept,
prodej žabích stehynek,
příprava žabích stehen,
recept na žabí stehna,
recept zabi stehinka,
připrava zabi stehynka,
recepty z žabích stehynek,
příprava žabých stehýnek,
pecene zabi stehynka
Suroviny:
stehýnka žabí,
cibule šalotka,
česnek,
máslo,
víno bílé suché,
petrželka zelená,
sůl
Komentáře (65)
Foto luxus
Andrej
jen bych je porovnal spíš k šťavnatému králičímu. Bodík
Hezké, nepřeplácané a rozhodně i nezvyklé, myšleno v ČR.
no, my, co žabí stehýnka máme dnes a denně
mě se líbí tvoje kreativita, zručnost, preciznost a v neposlední řadě odvaha to sem vložit
Můj muž tvrdí, že nevím, co je dobré
S tou přípravou by to bylo asi horší