Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,70 g |
| Tuky | 18,90 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 648 mg |
| Sodík | 249 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 1,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťovíková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nx2K
Moje poznámka
Šťovíková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nx2K
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 4 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
šťovík recepty,
šťovík recept,
štovikova polivka,
recept na štovíkovou polévku,
stovik polevka,
stovikovy bart,
recepty štovik,
štovikovka,
recepty ze šťovík,
recept na šťovík,
recept šťovík,
stovikovy boršč,
štovík,
bařt polévka,
polevka stovik,
šťovíková polévka s uzeným,
recepty šťovík-polévky,
stoviokova polévka,
stobikova polévka recept,
štovikova polévka s bramborem
Suroviny:
brambory,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
sůl,
cibule,
šťovík,
vejce,
smetana,
mouka hladká,
olej,
vegeta,
ocet
Komentáře (14)
Navíc cibulku vždy nejprve osmahla pak tam přidala brambory na kostky, bobkový list, nové koření, sůl a vodu s uzeným. Nechala povařit do změknutí brambor a teprve pak se přidává na jemno nasekaný šťovík - ten se jen krátce povaří a pak se vlije smetana a na závěr nakrájená uvařená vajíčka na tvrdo. Je to luxusní... Kdo chce si ji lehce do solí a je fajn nakyslá. Ona jí říkala Šťovikový bařt!