Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 773 kJ / 3 770 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 165,61 g |
| Tuky | 323,30 g |
| Vláknina | 9,65 g |
| Cholesterol | 755 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,06 g |
| Sacharidy | 44,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný vepřový bok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLGB
Moje poznámka
Plněný vepřový bok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLGB
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Drůbeží sekaná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 3 hodinami
Diabetická snídaně plná potřebných bílkovin
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
Přidáno před 5 hodinami
Salát z červené řepy, okurek, fazolí a cibule
Přidáno před 5 hodinami
Krém z brambor, mrkve a pórku
Přidáno před 14 hodinami
Kuře na zelí a anglické slanině
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rybí salát s Moravankou
kimlo před 1 hodinou
Třená buchta
Mbabi před 2 hodinami
Katův šleh po mém
pazdera.jaroslav70 před 4 hodinami
Domácí chléb z trouby
magdalenka před 5 hodinami
Ledvinky dušené
Fred2 před 5 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 13 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 15 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 16 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 17 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 17 hodinami
Tématické fráze:
plněný vepřový bok,
plneny vepřový bok recepty,
vepřový bok recepty,
vepřovy bok,
vepřový bok recept,
vepřový bok s kostí recept,
plněný bok,
buček plněny houbovou nadivkou,
vepřový bok s kostí,
vepřový bok s kostí recepty,
vepřový bok bez kosti recept,
vepřový bok plněný,
vepřový bok s nádivkou,
jak upect vepřový bok,
vepřový bok bez kosti recepty,
vepřový bok bez kosti,
vepřovy bok-recepty,
recept vepřový bok s kostí,
vepřoví bok,
plněný bůček houbovou nádivkou
Suroviny:
bůček vepřový,
koření vepřová pečeně,
koření oregáno,
římský kmín mletý,
koření hřebíček,
česnek sušený,
cibule sušená,
vývar,
sůl,
pepř,
režná nit,
rohlík,
smetana,
játra kuřecí,
nať petrželová,
vejce,
sůl,
pepř,
ořech muškátový
Komentáře (19)