Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 386 kJ / 570 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,09 g |
Tuky | 9,81 g |
Vláknina | 9,46 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 620 mg |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 54,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrovo - hraškové knedlíčky do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lE5M
Moje poznámka
Játrovo - hraškové knedlíčky do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lE5M
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 29 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 33 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkove jatrove knedlicky,
játrové kapání do polévky,
polévky pro celiaky,
bezlepkove játrove knedlíčky do polévky,
játrové knedlíčky bezlepkové,
polevky,
játrové knedlíčky,
knedlicky do polevky bezlepkove,
hraška kapání,
hraškové kapání,
bezlepkove kapani do polévky,
játrové knedlíčky do polévky,
recept na játrové knedlíčky do polévky,
játrová knedlícková polévka recept,
knedlíčková polévka játrová recepty,
cim nahradit strouhanku v jatrovem kapani,
játrová knedličková polévka,
knedlíčky do polévky jahlove,
játrové knedlíčky do polévky recept,
játrovo masov= knedlíčky do polévky
Suroviny:
játra,
hraška,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř
Komentáře (14)
Tím ovšem nechci nikoho odradit od Tvého nápadu.Já Hrašku také ráda používám
Eva:zkus bezlepkové recepty hledat i ve zdejší kategorii http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=&p... určitě si vybereš
Andrej.. povedlo se.. jako vždy