Domácí chléb vhodný i na Jendův Plecovník
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 213 kJ / 3 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,84 g |
Tuky | 22,13 g |
Vláknina | 40,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,83 g |
Sůl | 32,00 g |
Sacharidy | 773,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí chléb vhodný i na Jendův Plecovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwy9
Moje poznámka
Domácí chléb vhodný i na Jendův Plecovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwy9
Nejnovější recepty
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 36 minutami
Pomazánka z červené řepy
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí orzo
Přidáno 4. 9. 2025 06:01:01
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Helenské rohlíky
Tynaja před 1 hodinou
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 1 hodinou
Segedínský guláš
Kajkajak před 6 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 9 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 12 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 13 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 14 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 14 hodinami
Tématické fráze:
výroba domácího chleba recepty,
výroba domácího chleba,
domaci chleb,
domácí chleba,
plecovnik,
plecovnik,
domácí chleba recepty,
výroba chleba,
recept na domácí chleba,
domaci chleb recept,
recept na domácí chléb,
domácí výroba chleba,
testo na chleba,
prasklý chléb,
proč praská chleba při pečení,
recept na výrobu chleba,
domácí chleba recept,
recepty na domácí chleb,
domácí chléb pečený v troubě,
proč praská chleba
Suroviny:
mouka hladká,
brambory,
sůl,
kmín celý,
koření chlebové,
voda,
droždí,
voda,
cukr krupice,
mouka hladká
Komentáře (18)
Děkuju vám