Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 847 kJ / 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kostky s brokolicí do naší kuchyně / s kořením nebo s bylinkami /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vn7v
Moje poznámka
Kostky s brokolicí do naší kuchyně / s kořením nebo s bylinkami /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vn7v
Nejnovější recepty
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 1 hodinou
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 7 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 20 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 20 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 20 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 47 minutami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 1 hodinou
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 1 hodinou
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 2 hodinami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 3 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 3 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 5 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 5 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak zamrazit brokolici,
zamrazit brokolici,
koření na brokolici,
jak zamrazit cerstvou brokolici,
koření k brokolici,
brokolice - využití,
brokolice koření,
brokolice vhodné koření,
jake kořeni na brokolice,
brokolice,využití,
jjak zamrazit brokolici,
vhodné koření na brokolici,
brokolice a bylinky,
koření vhodné na brokolici,
cepty z brokolce,
koření na brokolici!,
brokolice a koření,
co se využije z brokolice,
kostky ledu s bylinkami,
brokolici jak zamrazit
Suroviny:
brokolice,
voda,
koření,
bylinky
Komentáře (17)
Vše je to věc jednak prostoru a potom dalšího využití v kuchyni