Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kefírový kváskový čtyřzrnný chleba

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 1. 2010 18:45

Suroviny

Kuchařky
Ivy Trhoňové
právě v prodeji

Iva Trhoňová

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 465 kJ / 2 023 kcal
Bílkoviny69,05 g
Tuky12,84 g
Vláknina22,93 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 4,92 g
Sůl12,25 g
Sacharidy396,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hotový chleba je voňavý, hodně vysoký a mimořádně lehounký.

Jeden člen naší rodiny by si jej přisolil, ostatním jeho slanost stačila.

Díky kvásku a žitné mouce v těstě je chleba nedrolivý a krajíce velice ohebné (nelámou se jako buchta) - viz třetí foto.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irrena Irrena

13. 4. 2012 18:33

Právě je v pečce:yes:

cathleen cathleen

16. 3. 2012 13:58

Sonask::-))děkuju, Soni. Z fotek je vidět, že máš chlebík nádherně nadýchaný:yes:

Sonask Sonask

16. 3. 2012 13:55

Dneska jsem poprvé vyzkoušela chlebík s kváskem.Myslím si,že se mi opravdu povedl a je moc dobrý.:-)
Děkuji za recept a dovoluji si přidat fotečku.Bodík letí

cathleen cathleen

5. 12. 2011 12:19

spagetka: :-8dík za fotky i vyzkoušení:-K

Betyna

3. 12. 2011 22:00

+1krásný

spagetka spagetka

3. 12. 2011 19:34

Přidávám foto, jen se mi "povedlo" ho překrojit tak, že ty semínka moc nevynikají, každopádně opět "sublimuje", tedy ubývá :-D:-D:-D:yes::yes:

spagetka spagetka

3. 12. 2011 14:04

Cathleen, právě došlo na tento chlebík a už kyne ;-):-p:yes::yes: - přidala jsem ještě špetku fenyklu a kmínu.:-p
Kvásek pěkně pracuje ;-)

finneta

21. 10. 2010 08:47

ivčo, dělala jsem už několikrát a je fakt výborný.:yes::yes::-)) bod pro tebe

Merylas Merylas (moderátorka)

31. 1. 2010 22:41

Moc dobrý chlebík:yes: Neměla jsem kefír, tak jsem použila malý jogurt a zbytek je voda. Dala jsem malinko více kvásku, asi o 1 lžíci a trošku jsem proto musela dosypat mouku. Určitě jsem nepekla naposledy:-K

petulen petulen

29. 1. 2010 14:54

moc děkuji,dnes ho zkusím:-Ka na příště si připravím kvásek:-))

cathleen cathleen

29. 1. 2010 14:46

Jestliže nedáš kvásek, chlebík nebude tak vysoký....můžeš zkusit tento chleba, podobný, ale bez kvásku: http://www.toprecepty.cz/recept/9140-celozrnny-kef...

petulen petulen

29. 1. 2010 12:20

Cathleen,chlebík vypadá úžasně:-K,kvásek nemám:-(,mohu použít jen droždí a kolik?:yes:

monikaK

29. 1. 2010 06:56

Chleba vypadá úžasně :yes::yes::-p

Jitkab

28. 1. 2010 21:59

Vypada to moc pekne. Posilam bodik!

sebena sebena

28. 1. 2010 20:28

Krásný chlebík;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kváskový chléb s kefírem kefírový chléb kváskový chleba kvásek z kefíru domácíchléb kváskový chleba s kefírem chleba z kefíru kváskový chléb v pečce kváskový chléb kefírový chleba kolik kvásku do chleba chleba s kefirem http.recepty-vaření cz domacíchleb kváskový chléb recept žitný chléb s kefírem kváskový cléb recepty do domácí pekárny kefírový chleba kvaskovy recept na kvaskovy chleba kefir chleba

Suroviny: kefír, voda, olej olivový, semínka sezamová, semínka lněná, semínka slunečnicová, sůl, cukr, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, droždí, kvásek

TopRecepty.cz

Kefírový kváskový čtyřzrnný chleba

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3QW4