Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 131 kJ / 1 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,88 g |
Tuky | 87,86 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 161,74 g |
Postup přípravy
Varením dule naberajú oranžovú farbu, ja som ich však musela obrať predčasne, predpokladám, že kvôli tomu stmavli len mierne.
Zveřejněno 23. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kdoulový krém - polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLlG
Moje poznámka
Kdoulový krém - polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLlG
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 8 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 11 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 12 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 57 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 3 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Tématické fráze:
kdoulový rosol,
kdoulový sýr,
rosol z kdoulí,
sup pure zeleninovy,
kdoulová marmeláda,
marmeláda z duly,
kdoulove pyre,
kdoule řez,
ako uvarit dule,
pálenka z kdoule,
kdoulová pálenka,
kdoulový sýr z pyré,
rosol z kdoule,
krém z kdoule,
kdoule rosol recepty,
kdoulový rosol recept,
kdoule recept,
kdolový sýr,
kdoule,
kdoulovy dzem vdomaci pekarne
Suroviny:
kdoule,
voda,
skořice,
koření hřebíček,
cukr vanilkový,
cukr,
citron,
škrob kukuřičný,
šlehačka
Komentáře (12)
Ale gaštany a dule nemôžeš porovnávať.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kdoulo%C5%88_obecn%C3...
príp. googluj, veď to vieš...