Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 512 kJ / 5 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,51 g |
Tuky | 307,89 g |
Vláknina | 28,80 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 689,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort Sacher
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZKR
Moje poznámka
Dort Sacher
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZKR
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 46 minutami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 58 minutami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 1 hodinou
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 3 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 3 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 3 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 4 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 4 hodinami
Tématické fráze:
sacher dort,
dort sacher,
sacher dort recept,
sacher,
pravý sacher dort,
recept na sacher dort,
sacher recept,
original sacher dort,
sachr recept,
sachr,
sacher torte,
sachr dort originál,
pravý sachr dort,
vídeňský dort,
výborný sachr dort,
dort sacher recept,
pravý sachr,
vídenský sacher dort,
dort sachr,
recept na sacher
Suroviny:
čokoláda,
máslo,
cukr moučkový,
cukr krystal,
mouka hladká,
kakao holandské,
žloutek,
marmeláda meruňková,
voda,
čokoláda,
máslo
Komentáře (30)
Dekuji za recept!
http://www.sacher.com/de-original-sacher-torte.htm