Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 759 kJ / 659 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,55 g |
| Tuky | 16,23 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 276 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 11,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňská omáčka s těstovinami (vřeteny)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM86
Moje poznámka
Boloňská omáčka s těstovinami (vřeteny)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM86
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 3 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 9 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 29 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Tématické fráze:
jednoduchá boloňská omáčka,
rychla bolonska omacka,
boloňská omáčka video,
boloňská omáčka bez masa,
boloňská omáčka videorecept,
vepřová konzerva s těstovinami,
bolonska omacka z rajcat,
boloňská omáčka video recept,
videorecept boloňská omáčka,
boloňská omáčka z konzervy,
bolonska omacka jednoducha,
omacka s vřetenem,
bolonská omáčka z vepřové konzervy,
bolonske spagety video,
recepty na bolonskou omacku,
boloňská omáčka z mleteho masa,
babicovy dobroty bolonska omacka,
vepřové s vřeteny,
bolonská omáčka na těstoviny,
bolonska omacka z protlaku
Suroviny:
maso vepřové,
rajče loupané,
cibule,
sůl,
pepř,
ořech muškátový,
bazalka čerstvá,
protlak rajčatový,
víno červené,
olej
Komentáře (3)