Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 781 kJ / 1 621 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,55 g |
| Tuky | 85,36 g |
| Vláknina | 5,70 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 700 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 60,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybu zalijeme kefírem a necháme 2 hodiny odležet. Z druhé části kefíru uděláme těstíčko tak, že do něj dáme vejce, bílé víno, mouku a část lupínků.
Krok 2: Odleželou rybu obalíme v těstíčku a zprudka opečeme z obou stran na oleji. Na vrch ještě nasypeme zbytek mandlí. Podáváme s vařenými bramborami.
Zveřejněno 19. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé v kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Qm3
Moje poznámka
Rybí filé v kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Qm3
Nejnovější recepty
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 36 minutami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 1 hodinou
Polévka s kurkumou
Přidáno před 9 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohový nákyp s jablky
Přidáno před 13 hodinami
Šťavnatí švábi
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 1 hodinou
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 7 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 8 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 8 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 9 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 11 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 11 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 13 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 14 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 14 hodinami
Tématické fráze:
kefír,
rybí kuchařka,
kefírové těstíčko,
zapečené filé s kefírem,
rybí file recepty,
rybí file,
recept kefir,
zapečené rybí filé s kefírem
Suroviny:
pangasius,
kefír,
sůl,
olej,
kefír,
vejce,
mouka hladká,
víno bílé,
lupínky mandlové
Komentáře (5)