Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 422 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 0,42 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka na tymiánu a celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DqP
Moje poznámka
Vepřová líčka na tymiánu a celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DqP
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 16 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 16 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 17 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 8 minutami
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 1 hodinou
Václavkový guláš
Sahula před 1 hodinou
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 1 hodinou
Guláš z václavek
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 1 hodinou
Bramborové knedlíky s rohlíkem
Mizera před 2 hodinami
Klasické palačinky
Vendeliin před 3 hodinami
Nadýchaná piškotová roláda
lunav1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřová líčka,
vepřová líčka na celeru,
vepřová líčka recepty,
vepřová lýčka,
líčka po burgunsku,
vepřová líčka celer,
hovězí líčka po burgunsku,
recept na vepřové líčka,
vepřove lyčka,
hovězí lyčka recept,
vepřová líčka foto,
vepřová líčka recept,
recepty na vepřová líčka,
líčka na celeru,
hovézí líčka po burnusku,
vepřová líčka na na česneku,
veprova licka na timijanu,
vepřové líčka na timiánu,
vepřová líčka trochu jinak,
vepřová líčka na řapíkatém celeru
Suroviny:
líčka vepřová,
celer řapíkatý,
cibule,
česnek,
tymián čerstvý,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (15)