Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 676 kJ / 1 118 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 120,06 g | 
| Tuky | 45,05 g | 
| Vláknina | 17,76 g | 
| Cholesterol | 479 mg | 
| Sodík | 411 mg | 
| Sůl | 0,97 g | 
| Sacharidy | 50,31 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpAX
Moje poznámka
					
				
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpAX
Náhodný recept
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 8 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 10 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 11 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 12 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak dlouho vařit vývar, 
						
						
							kalný vývar, 
						
						
							jak dlouho se vaří vývar, 
						
						
							aby vyvar nebyl kalný, 
						
						
							jak na kalný vývar, 
						
						
							falešný vývar, 
						
						
							vývar pro kojence, 
						
						
							jak uvařit vývar, 
						
						
							drůbeží vývar, 
						
						
							pravý vývar, 
						
						
							jak uvařit dobrý vývar, 
						
						
							aby nebyl vyvar kalny, 
						
						
							proč je vývar kalný, 
						
						
							recepty - vaječnej koňak, 
						
						
							jak vařit vývar, 
						
						
							jak dlouho vařit vvar, 
						
						
							celestýnské nudle pohlreich, 
						
						
							zeleninový vývar pohlreich, 
						
						
							jak dlouho varit kureci polevku, 
						
						
							dobrý vývar
						
					
						Suroviny:
						
							maso kuřecí, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cibule, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							hrášek, 
						
						
							pepř černý, 
						
						
							vejce, 
						
						
							ořechy mleté, 
						
						
							mouka polohrubá
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (8)