Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 316 kJ / 1 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,81 g |
| Tuky | 114,30 g |
| Vláknina | 80,36 g |
| Cholesterol | 362 mg |
| Sodík | 2,12 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 174,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makrela s nivou na pomerančích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MWmP
Moje poznámka
Makrela s nivou na pomerančích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MWmP
Nejnovější recepty
Jablečný koláč bez vajec a mléka
Přidáno před 1 hodinou
Třeboňský kapr na modro
Přidáno před 2 hodinami
Ovesná kaše s tvarohem pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Křehký jablečný koláč
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová plec pečená na zelenině
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 12 minutami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 22 minutami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 3 hodinami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 3 hodinami
Segedínský guláš, jak ho vařila maďarská babička
Luck2 před 3 hodinami
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Kajkajak před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
Lucie251 před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
test12 před 4 hodinami
Hovězí krk na houbách
test12 před 4 hodinami
Tématické fráze:
makrela recept,
jak upravit makrelu,
kuchynská uprava makrely,
makrela plněná nivou,
ryba s nivou,
makrela na pomeranči,
makrela brambory s nivou,
makrela jidelni listek,
makrely,
makrela recepty,
recept na upravu makrely,
makrela kuchyňská úprava,
přírodní makrela recept,
recepty makrela,
recept makrela,
recepty na makrele,
recepty na makrelu,
uzená makrela s nivou,
recept makrela na přírodno,
nakreka na pomeranči
Suroviny:
makrela,
pomeranče,
sýr niva,
máslo,
česnek,
česnek,
tymián,
pepř bílý,
sůl,
petrželka zelená,
brambory
Komentáře (25)
Moc pěkně vypadající recept!