Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dort pro milovníka kávy (a hudby)

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danca Danca

Náročný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Porce: ...

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 229 kJ /
3 162 kcal
Bílkoviny104,60 g
Tuky151,48 g
Vláknina13,64 g
Cholesterol 2,59 g
Sodík 1,00 g
Sůl2,10 g
Sacharidy338,24 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Upečený korpus prokrojíme, dáme vrstvu bílého krému, vrstvu piškotů, banány, vrstvu kávového krému, přikryjeme vrchním dílem a necháme ztuhnout. Zdobíme dle fantazie šlehačkou.

Zveřejněno 27. 10. 2012

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w75m

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w75m

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (36)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Lenka: Leni, krému jsem měla stejné množství, ten předešlý dort nebyl proříznutý. Korpus, a tudíž i celý dort ve výsledku, byl nižší než tento:-K

Mohla bych se zeptat, zda se¨přidává i dvojnásobné množství krému od předchozího receptu?

MartaU: moc děkuji, takové komentáře člověka potěší:-K

Tak to je opravdu symfonie.Prostě nádhera.Souhlasím s Rozmarýnou H,nedovolila bych to ani nakrájet.Jen se všichni podívejte a ihned bych si ho schovala.Prostě bych nedala z toho nikomu ani ťuk,i když je to sobecké,to mi,ale vůbec nevadí.

Krasny dortik plny kremu, moc se povedl..:yes::yes:

rozmarynaH: Marcelko, moc děkuji za slova chvály:-K. S tou výstavou a exkurzemi je to úžasná představa, ovšem u nás nerealizovatelná....pokaždé se na takový dortík vrhne celá rodina (obzvlášť pak zeťák :-)) a do druhého dne nezbyde ani kousek. Takže bych asi většinu času neměla CO vystavovat:-//:-D:-D

rozmarynaH::-D:yes:

To je symfonie pro Antonína Dvořáka:-* Já kdybych něco tak úžasného vytvořila, kdybych:-D:-D, zakázala bych, aby se to jedlo. Vodila bych exkurze a dávala bych na výstavu. Ale je to bohužel pro mne jen fantazie, protože dobrovolně přiznávám, něco takového neumím;-( Ty jsi mimořádně šikovná a zasloužíš si bodík a pochvalu:-K:yes::yes:

IvanaLK: barevným dortům taky moc neholdujeme. Jsou krásné, pár jsem jich taky udělala, ale k jídlu nás moc nelákají, vypadají tak trochu "jedovatě" a opravdu většinou k jídlu moc nejsou;-)

:yes: nádherný dort, mnohem lepší než nezdravé barevné :-):yes:

ach...:-*:-*:-*:yes::yes::yes::-K:-K:-K

Danca:přesně tak, tenkrát jsem koupila 3 kousky, stálo to více než 100,- Kč a abych byla upřímná, nebyly ani trochu dobré, jen dobře vypadaly. Domácí je levnější a mnohem lepší a navíc člověk nejí zmrazené a následně rozmražené. My měli před pár lety cukrárnu, ale nikdy jsme si nedovolili prodat předem zmrazený dort nebo den starý chlebíček.

Olinka5555: nehledě na to, že v cukrárně vyjdou tři kousky na tolik, na kolik mě celý dort..;-):-K

Je krásný, jemný a dokonalý:yes:

Tématické fráze:
dort kava, dorty napajedla, káva a dort, dort z kávy, bílá káva recept, káva a dortík, dorty inspirace hudba, dorty ve kavy, dorty-hudba, piškotový korpus na dorty recepty, krém s kousky kávy, dorty zmražené, dort ihned, dort pro milovnici kávy, marcipánové dorty hudba, dorty od olinky, slané dorty napajedla, kávy k jídlu, kýčovité dorty, mimořádně dobrý dort

Suroviny:
vejce, cukr, mouka polohrubá, kakao, olej, tvaroh polotučný, pomazánkové máslo, šlehačka rostlinná, ztužovač želatinový, cukr, kakao, piškoty, čokoládového capuccina, piškoty cukrářské, šlehačka rostlinná, kakao, čokoláda margot, poleva čokoládová, banán

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu