Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 909 kJ / 1 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,85 g |
Tuky | 64,88 g |
Vláknina | 10,85 g |
Cholesterol | 738 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,28 g |
Sacharidy | 77,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory, zapečené s jitrničkou, červenou paprikou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLW7
Moje poznámka
Brambory, zapečené s jitrničkou, červenou paprikou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLW7
Nejnovější recepty
Polévka z červených paprik
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 5 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 7 hodinami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 2 hodinami
Moje vaječná pomazánka
Miroslav73 před 2 hodinami
Naložená sušená rajčata ze sušičky
petvset před 4 hodinami
Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
TondaJ před 4 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
Hanka6677 před 4 hodinami
Tříbarevný tvarohový koláč
marunda před 4 hodinami
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 6 hodinami
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 7 hodinami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 7 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 8 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory s gothajem,
zapečené jelita s bramborem,
jelítko s bramborem,
zapecena jelita se sýrem,
brambory s paprikou,
jak dlouho vydrzi jitrnice,
zapečená jitrnice s bramborem,
jitrnice s bramborem,
jitrnice s bramborem zapecena,
jak dlouho vydrzi jitrnice v lednici,
jiternice,
zapecene jelita,
zapečená jitrnice,
zapečené brambory se zelím a jitrnice,
zapečené brambory se zelím a jitrničku,
zapecene jitrnice,
jitrnice zapečené s bramborem,
jelito zapečene s brambory,
zapecene hurky s bramborami,
zapečené brambory s jelitem
Suroviny:
brambory,
vejce,
sýr nastrouhaný,
jitrnice,
olej,
paprika čerstvá červená,
pórek,
sůl,
pepř
Komentáře (26)
Ještě zakapat sojovkou a polít kečupem.
http://www.dobroty.cz/recept-domaci-mozzarella