Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 389 kJ / 1 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,79 g |
Tuky | 56,88 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 3,53 g |
Sodík | 754 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 15,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pečeň pomelieme, pridáme vajcia, (predtým trocha vyšľaháme), vegetu, korenie, roztopenú masť, šľahačku. Premiešame.
Krok 2: Buď varíme v kvalitnom sáčku, (aby sa neroztopil, mne sa to raz stalo) vo vodnom kúpeli 3 hodiny, alebo pečieme v jánskom skle asi 1 hodinu na 170 stupňov.
Krok 3: Necháme dobre vychladnúť a vymixujeme s maslom.
Zveřejněno 28. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Gj
Moje poznámka
Játrová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Gj
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 6 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 23 minutami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 40 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 2 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 2 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 3 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 5 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 hodinami
Tématické fráze:
játrová pomazánka,
játrová paštika s bůčkem,
pomazánka z ovaru,
sterilizace paštiky,
paštika z ovaru,
jatrova pomazanka s buckem,
pomazanka z laloku,
kančí ovar,
játrová paštika s ovarem,
játrová paštika s bůčkem a ovarem,
domací jatrová pomazánka,
játrová paštika s lalokem,
jatrova pomazanka recept,
pomazánka játrová,
kančí ořech,
paštika s bůčkem,
domaci pastika z jater apecenym buckem,
paštika z laloku,
postup při výrobě játrovky,
sterilizace paštik
Suroviny:
játra kuřecí,
vejce,
vegeta,
pepř,
sádlo,
šlehačka,
máslo
Komentáře (6)
manzel, este neochutnal, ale som si ista, ze bude nadseny a budem opakovat