Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 715 kJ / 1 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,36 g |
Tuky | 11,81 g |
Vláknina | 20,28 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 628 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 56,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čertovský guláš doktora Solferna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GOV
Moje poznámka
Čertovský guláš doktora Solferna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GOV
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 3 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 4 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 5 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 7 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 7 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 9 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 10 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak vylepšit guláš,
doktor lakomý,
čertovský gulášek,
doktor solfernus,
pekelný guláš recept,
čertovsky,
pekelný guláš,
mistr solfern,
jak vylepšit guláš recept,
čertovske nazvy jidel,
pekelný bramborovy gulas,
hovezi gulas kulak,
čertíkovský guláš,
hovezi gulas od mistru kucharu,
námořnický guláš v konzervě,
jak vylepšit guláš z konzervy,
sůl doktor,
doktor klobasa,
recepty doktor e,
certovskej gulas
Suroviny:
kližka hovězí,
klobása pikantní,
cibule,
víno červené,
rajče,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
paprika sušená sladká,
sádlo,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř,
bujón,
feferonka
Komentáře (9)