Suroviny
Porce: ...
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 611 kJ / 2 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,68 g |
Tuky | 26,66 g |
Vláknina | 32,45 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,81 g |
Sacharidy | 416,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové mrkvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3VNO
Moje poznámka
Bramborové mrkvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3VNO
Nejnovější recepty
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 2 hodinami
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 20 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno 14. 8. 2025 05:02:01
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno 13. 8. 2025 20:46:51
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
ceslo před 15 minutami
Ovocné kůže
Lahvacek před 3 hodinami
Medovník originál
AndreaMachacova před 11 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 15 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 18 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 18 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 18 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 20 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 22 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 22 hodinami
Tématické fráze:
bramborové mrkvičky,
bramborové knedlíky ze studených brambor,
mrkvičky z těsta,
kolik porcí se udělá z 1 kg z mrkve,
bramborová salát s mrkví,
kolik je 100 g žloutků kusů,
bramborove krokety s mrkvi a syrem,
bramborové mrkvičky z kaše,
králíci stehna na prirodno,
priprava detske mrkvicky,
bramborove mrkvičky recept,
mrkvička z těsta
Suroviny:
brambory,
mouka polohrubá,
krupice dětská,
vejce,
mrkev,
sýr eidam,
solamyl,
sůl,
strouhanka,
olej,
nať petrželová
Komentáře (20)