Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 460 kJ / 3 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,25 g |
| Tuky | 20,15 g |
| Vláknina | 31,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,02 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 745,60 g |
Postup přípravy
Zavlažené pečivo pečeme v zapařeném pečícím prostoru. Pečení má být za dostatečného množství páry a stejnoměrné teploty pece. Doba pečení je podle hmotnosti výrobků. Menší pečivo 8 minut, větší kusy 14 minut a pečivo o hmotnosti 500 g 18-20 minut.
Zveřejněno 19. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vodové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMMp
Moje poznámka
Vodové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMMp
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 11 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 12 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 17 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 21 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 11 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 11 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 12 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 14 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 14 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 17 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 18 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 18 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 18 hodinami
Tématické fráze:
vodové cukroví,
vodové těsto,
vodove rohliky,
recept na vodové rohlíky,
rohlík vodový,
vodový rohlík,
vodova houska,
domácí pečivo rohlíky a housky,
pečivo bez tuku,
vodove rohliky recept,
vodový koláč,
recept na výrobu pečiva,
vyroba vodoveho peciva,
výroba pečiva recepty,
co to je pečení zaparenem prostoru,
paul hollywood recepty,
kváskové pečivo recept,
vodova veka recept,
vodov? rohl?ky,
recepty pečivo bez tuku
Suroviny:
mouka pšeničná,
sůl,
droždí,
cukr,
voda,
Komentáře (7)
...a proč tedy tu teplotu nedáte do teceptu
To, že každý trouba peče jinak je asi pravda, ale jinak je to jen mantra která zní falešně, když není uvedena vůbec žádná teplota, nebo aspoň že se peče v slabě-středně-silně vyhřáté troubě