Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 712 kJ / 1 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,43 g |
Tuky | 43,51 g |
Vláknina | 11,55 g |
Cholesterol | 689 mg |
Sodík | 2,96 g |
Sůl | 7,01 g |
Sacharidy | 67,55 g |
Postup přípravy
Je-li třeba, během pečení podléváme podle chuti vodou nebo vínem.
Zveřejněno 21. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové roládky s jablkovou náplní se šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XqzW
Moje poznámka
Vepřové roládky s jablkovou náplní se šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XqzW
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 14 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 20 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 1 hodinou
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 8 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 11 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 13 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 13 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřová rolada,
vepřová roláda s nádivkou,
jablková nádivka do masa,
nádivka do vepřove pečené rolády,
vepřové na šalvěji,
vepřová pečeně s jablkovou omáčkou,
vepřové zavitky s jablky a salveji,
vepřové se šalvějí,
veprova rolada s jablky,
vepřové roládky,
maso se šalvějí,
roládky z vepřové pečeně obalené ve slanině,
vepřové plátky se salveji,
vepřové maso na šalvěji,
náplň do masové rolády,
náplně do vepřové rolády,
kuřecí záviteky s jablkovou náplní,
vepřová se šalvějí a jablky,
recept se salveji,
nádivka se šalvějí recepty
Suroviny:
plec vepřová,
jablko,
šalvěj,
hořčice dijonská,
šunka schwarzwaldská,
strouhanka,
víno bílé,
vejce,
pepř bílý mletý,
sůl,
cukr,
máslo,
olej
Komentáře (15)
Andreo - máš pravdu, kombinace jablek se šalvějí je moc dobrá