Suroviny
Porce: 16 - 18 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 055 kJ / 1 447 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,98 g |
| Tuky | 23,12 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 299 mg |
| Sodík | 219 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 237,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené jablkové knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y2VW
Moje poznámka
Smažené jablkové knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y2VW
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 35 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 15 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 51 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 10 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 10 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 12 hodinami
Tématické fráze:
jablkové knedlíky,
smažené knedlíky,
knedlíky smažené,
jablkové knedlíky z bramborového těsta,
smaženy knedlik se skořicí,
knedlíky s jablky,
smažené bramborový knedlík s jablky a skořicí,
smažený knedlík,
jablkovy knedlíky,
smazenkyzknedliku,
jablkové knedlíky jablka na kostičky,
knedlíčky z jablkového těsta,
jablková náplň do knedlíků,
tvarohové knedlíky smazene v,
smazene jablkove placky,
smažený knedlík s cukrem,
jablkoví knedlíky
Suroviny:
tvaroh,
mouka hrubá,
vejce,
sůl,
jablko,
cukr skořice,
šťáva citronová,
olej,
cukr moučkový,
máslo
Komentáře (18)
dala by som sa pozvať...