Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 949 kJ / 2 856 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,08 g |
| Tuky | 135,94 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 337 mg |
| Sodík | 365 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 337,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vrstvený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLYJ
Moje poznámka
Vrstvený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLYJ
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 5 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 19 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 23 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Salát Emerald
Přidáno 20. 12. 2025 10:41:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vinná klobása trochu jinak
Peetrys před 3 minutami
Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou
Sahula před 22 minutami
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 1 hodinou
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 2 hodinami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 3 hodinami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 3 hodinami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 5 hodinami
Kapří hranolky
loing před 14 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 14 hodinami
Tématické fráze:
vrstvený koláč,
vrstvený koláč z jablek,
vrstveny tvarohovy kolac,
vrstvený koláč,
vrstvený koláč recept,
vrstvený koláč s tvarohem a povidly,
recept na vrstveny kolac,
vrstvený jablkový koláč,
tvarohovy kolac vrstveny,
vrstvenný koláč,
kynuty vrstvený koláč,
lídin vrstvený koláč recept vytisknout,
vrstvené kolac,
lídin vrstvený koláč,
vrstvený koláč se třemi náplněmi,
vrstvený koláč s drobenkou,
vrstvený koláč s povidly,
vrstvenny povidlovy kolac,
vrstvený povidlový koláč,
vrstvená buchta s jablky a tvarohem
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
smetana kysaná,
olej,
mléko,
kůra citronová,
tvaroh,
vejce,
kůra citronová,
cukr vanilkový,
rum,
cukr,
povidla švestková,
rum,
badyán,
skořice,
cukr vanilkový,
jablko,
mouka polohrubá,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
sádlo
Komentáře (23)
Ja som presvedčená, že ten druh cukru v recepte sa rozpustí tak či tak.
Ale aby sa táto zbytočná konverzácia zastavila, dovolím si poskytnúť tento link www.rejacorporation.sk/sk/cukor--priemyselne-spracovanie.html
Najbežnejšie sú tieto druhy cukru:
kryštálový cukor - triedi sa podľa veľkosti zŕn (hrubý, stredný, jemný, polojemný a veľmi jemný)
mletý cukor - získava sa zomieľaním kryštálového cukru alebo zvyškov pri výrobe kociek. Podľa veľkosti častíc sa rozoznáva mletý, krupicový, múčkový a púdrový cukor
kockový cukor vyrába sa liatím alebo lisovaním. Lisované kocky sú ľahšie rozpustné ako liate kocky.
Vstupujeme do nového roku, tak vám prajem, dámy, aby ste prežili prekrásny rok, plný zdravia, šťastia, lásky, vnútorného pokoja. Samozrejme pri dostatku financií.
Recept sa mi páči.
jinak bod..
Myslím si, že mletý cukr je cukr moučkový