Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 807 kJ / 4 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 495,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarkové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Mq
Moje poznámka
Škvarkové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Mq
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hovězí nakyselo
Přidáno před 9 hodinami
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 13 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 13 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 13 hodinami
Smažená pýchavka na dva způsoby
Přidáno před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová topinka
nelikuk před 22 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
lunav1 před 1 hodinou
Tortilla s vejci a sýrem
Adelkaezra před 1 hodinou
Rajská omáčka z rajských
KatkaCechova před 1 hodinou
Kančí guláš
Koubicka před 8 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
rybicky21 před 9 hodinami
Povidla pečená v troubě
Kudlajs před 11 hodinami
Nepečený salkový koláč se sušenkami
MilosCz před 11 hodinami
Tvarůžková pomazánka s tvarohem
ajahaffukfuk před 11 hodinami
Pomazánka z lučiny a červené řepy
Ellen1 před 12 hodinami
Tématické fráze:
škvaření sádla,
škvaření sádla recept,
jak správně škvařit sádlo,
jak správně vyškvařit sádlo,
jak škvařit sádlo,
jak vyškvařit sádlo,
sádlo,
domácí sádlo recept,
recept na škvaření sádla,
škvařené sádlo,
škvařené sádlo recept,
jak vyškvařit domácí sádlo,
skvaření domaciho sadla,
sádlo se škvarkama,
jak uchovat sádlo,
jak na škvaření sádla,
postup při škvaření sádla,
jak se dela sadlo,
správné škvaření sádla,
jak dlouho škvařit sádlo
Komentáře (18)
Kdy je sádlo správně vyškvařené?
Pozná se to tak, že sádlo přestává pěnit a škvarečky už nevystupují k hladině, ale drží se na dně hrnce.
Zabijačka.cz:
Škvaření sádla ukončíme, když škvarky vystupují k hladině a sádlo už nepění.
Tak. A kde je pravda?!