Suroviny
Porce: cca 1.5 - 2 kg
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 913 kJ / 5 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,00 g |
Tuky | 27,53 g |
Vláknina | 58,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,92 g |
Sůl | 32,00 g |
Sacharidy | 1 052,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba z pravého kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8xk
Moje poznámka
Chleba z pravého kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8xk
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 1 hodinou
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 21 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 9 minutami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 24 minutami
Cuketový bramborák
Betes před 29 minutami
Banánová bábovka
Verunkavh před 49 minutami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 50 minutami
Těsto na pizzu
Olympus před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 1 hodinou
Špekáčky na pivu
E. J. K. před 1 hodinou
Kuřecí stehna v medu
E. J. K. před 1 hodinou
Medová kuřecí prsa
E. J. K. před 1 hodinou
Tématické fráze:
kvásková mapa,
cuketka chleba,
kvásek na chleba,
kváskový chléb cuketka,
cuketka kváskový chléb,
cuketka.cz,
kvásková mapa.cz,
pravý domácí kvásek,
kvásková mapa .cz,
pravý kvásek,
domácí chléb pan cuketka,
kváskový chleba cuketka,
recept na český chléb šumava,
chleba z kvásku,
kváskový chléb recept,
cuketka český chleba,
pravý kváskový chléb,
recept na chleba z kvásku,
domácí kváskový chléb cuketka,
chleba cuketka
Suroviny:
kvas žitný,
mouka žitná,
voda,
mouka pšeničná,
voda,
sůl,
kmín celý
Komentáře (14)
Chleb vypada dobre..