Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 201 kJ / 2 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,38 g |
Tuky | 25,69 g |
Vláknina | 38,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,25 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 511,80 g |
Postup přípravy
Lehce ho omoučíme a v zakryté míse necháme nakynout. Krok 2: Poté propracujeme, uděláme bochník a omoučený dáme kynout na plech s pečícím papírem nebo fólií (můžeme řed kynutím naříznout). Krok 3: Vykynutý bochník zastříkneme vodou a upečeme ve vyhřáté troubě (200-220°C/40-45min).
Zveřejněno 1. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třízrnný chleba s pohankou a kváskem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ly15
Moje poznámka
Třízrnný chleba s pohankou a kváskem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ly15
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 6 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 1 hodinou
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 4 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 5 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 5 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 7 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 8 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 8 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 10 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 11 hodinami
Tématické fráze:
žitný chléb s pohankou,
kváskový chléb s acidofilním mlékem,
kvaskovy chleba s pohankou,
recept na kváskový chleba s pohankou
Suroviny:
voda,
olej,
cukr,
kmín celý,
kvásek,
sůl,
mouka pohanková,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka hladká,
droždí čerstvé
Komentáře (1)