Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 859 kJ / 1 878 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,64 g |
| Tuky | 129,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 523 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 5,88 g |
| Sacharidy | 16,69 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybu rozmrazíme a posypeme ji kořením na ryby.
Krok 2: Zapékací mísu vymažeme olejem, na dno poklademe plátky česnekového boku a na něj nakořeněné rybí filety.
Krok 3: Zasypeme půlkolečky pórku a plátky žampionů.
Krok 4: Potřeme zakysanou smetanou a posypeme nastrouhaným uzeným sýrem.
Krok 5: Zapékáme v troubě cca 40 minut na 200 stupňů. Prostě do krásné zlatavé barvy.
Zveřejněno 3. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R2K
Moje poznámka
Pangasius pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R2K
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 3 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 14 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 18 hodinami
Nivová pomazánka s ořechy a jablkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 2 minutami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 50 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 2 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 2 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 3 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 4 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 13 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 18 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 18 hodinami
Tématické fráze:
pangasius na smetane,
pangasius smetana,
pangasius se zakysanou smetanou,
pangasius s nivou,
pangasius se smetanou,
pangasius na pánvi,
uzený pangasius,
zapečený panga,
pangasius zakysana smetana,
pangasius a zakysaná smetana,
jak uvarit pangasiuse,
pangasius se smetanou a sýrem,
babicovy dobroty pangasius,
pangas s nivou,
zapeceny pangasius se zakysanou smetanou,
pangasius pod peřinou,
zapeceny pangasius s nivou,
recept pangasius smetana,
pangasius niva,
pangasius smetana sýr
Suroviny:
pangasius,
koření na ryby,
bok česnekový,
žampióny,
pórek,
smetana zakysaná,
sýr uzený,
olej
Komentáře (16)
Taky takhle jím asi dva roky a fakt to funguje.
Jedině místo boku šunku a navrch nízkotučný sýr a bez smetany. Se zakysanou light by to asi bylo řídké.
Tvůj recept na pangase mám uložený a až vyzkouším, vyjádřím se taky. Věřím, že pošlu taky bodíka, protože vypadá moooc lákavě!
Eintopf recepty mám rád, napráskáš to do jednoho pekáče nebo kastrólu, zapečeš, chutě se spojí, nezašpiníš hodně nádobí a většinou to bývá i časově nenáročné.
Podobný recept jsem vkládal nedávno. http://www.toprecepty.cz/recept/4308-zapeceny-pang...