Pangasius pod peřinkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 859 kJ / 1 878 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,64 g |
Tuky | 129,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 5,88 g |
Sacharidy | 16,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Není třeba solit, koření na ryby je slané dost.
Příloha - vařené brambory.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2013 20:33
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
20. 1. 2010 19:16
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
20. 1. 2010 16:00
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
4. 5. 2009 21:56
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
4. 5. 2009 21:54
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
4. 5. 2009 21:52
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
4. 5. 2009 21:16
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Taky takhle jím asi dva roky a fakt to funguje.
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
4. 5. 2009 21:13
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
4. 5. 2009 21:03
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
4. 5. 2009 19:39
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
4. 5. 2009 19:26
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
Jedině místo boku šunku a navrch nízkotučný sýr a bez smetany. Se zakysanou light by to asi bylo řídké.
![:-// :-//](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/8.png)
4. 5. 2009 15:18
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
4. 5. 2009 07:23
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
3. 5. 2009 22:37
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Tvůj recept na pangase mám uložený a až vyzkouším, vyjádřím se taky. Věřím, že pošlu taky bodíka, protože vypadá moooc lákavě!
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
3. 5. 2009 22:30
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Eintopf recepty mám rád, napráskáš to do jednoho pekáče nebo kastrólu, zapečeš, chutě se spojí, nezašpiníš hodně nádobí a většinou to bývá i časově nenáročné.
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
Podobný recept jsem vkládal nedávno. http://www.toprecepty.cz/recept/4308-zapeceny-pang...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 4 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 5 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 6 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 6 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 7 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 8 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 10 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pangasius na smetane pangasius smetana pangasius se zakysanou smetanou pangasius s nivou pangasius se smetanou pangasius na pánvi uzený pangasius zapečený panga pangasius zakysana smetana pangasius a zakysaná smetana jak uvarit pangasiuse pangasius se smetanou a sýrem babicovy dobroty pangasius pangas s nivou zapeceny pangasius se zakysanou smetanou pangasius pod peřinou zapeceny pangasius s nivou recept pangasius smetana pangasius niva pangasius smetana sýr
Suroviny: pangasius, koření na ryby, bok česnekový, žampióny, pórek, smetana zakysaná, sýr uzený, olej
Pangasius pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R2K
15 názorů