Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius pod peřinkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 5. 2009 21:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 859 kJ / 1 878 kcal
Bílkoviny162,64 g
Tuky129,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 2,41 g
Sůl5,88 g
Sacharidy16,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Není třeba solit, koření na ryby je slané dost.

Příloha - vařené brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

magdalenka

22. 1. 2013 20:33

Dnes som objavila tento krásny recept...:yes:

dzungila

20. 1. 2010 19:16

Lucie, díky za pochvalu.:-K Taky dělám často!;-):-p

Lucie

20. 1. 2010 16:00

Zdravím, moc doporučuji recept.Sama jsem ho vyzkoušela a moc mi chutnal, protože nejsem nejlepší kuchařka doporučuji díky své jednoduchosti a dobré chutí samozřejmě.:yes:

Bibinka

4. 5. 2009 21:56

Tak to vidíš Eli, my se taky sebeovládáme a právě ve 22 hod. jsme si dali rozmačkaný jahody s cukrem, zalitý a rozmíchaný se šlehačkou:-D:-))

dzungila

4. 5. 2009 21:54

Jasan a ani k tomu nepotřebujeme doktorku Kateřinu, co? :-))

Eliza

4. 5. 2009 21:52

:-):-) Taky si to už chci udržet, opravdu jsem to přeháněla s množstvím jídla - a zcela zbytečně. Takhle si pochutnám a ještě dobře vypadám. A to za trochu sebeovládání rozhodně stojí!!

dzungila

4. 5. 2009 21:16

No tak to je paráda!:yes: To budou chlapi u vody slintat, až tě uvidí v plavkách, co?:-)) To aby si tě manža pořádně hlídal!;-)
Taky takhle jím asi dva roky a fakt to funguje.:yes::yes::yes:

Eliza

4. 5. 2009 21:13

Děkuji Andrejko, mám ze sebe radost, shodila jsem 7-8 kilo a všechno jde tak nějak líp...:-) Ještě pár špíčků a budu zase čupr :-D:-* Už jsem si na ty malé porce navykla a naprosto mi stačí... Ale radost z vaření mi to nevzalo!!! ;-)

dzungila

4. 5. 2009 21:03

Elizo, tak já držím všechny palce co mám, aby to fungovalo i dál a aby tě rodinka svýma chutěma moc nesváděla ke žravým neřestem...!:yes::-))

Eliza

4. 5. 2009 19:39

Já to řeším tak, že uvařím pro rodinku a sama si dám tu dietní část. Jen ochutnám...;-), dnes jsem také jedla maso se sýrem, ale dala jsem si jen salát. Malou porci - a funguje to (zatím).

dzungila

4. 5. 2009 19:26

Elizo, je to fakt dobrota, ale na tu dietku nevím nevím...:-8
Jedině místo boku šunku a navrch nízkotučný sýr a bez smetany. Se zakysanou light by to asi bylo řídké.:-//

Eliza

4. 5. 2009 15:18

Andrejko, to bylo určitě vynikající, hned bych si dala...:-p Rybu mám mít až v pátek (hubnu, hubnu ;-) ), tak možná dojde na Tvůj recept. Ď :-)

Leni.smanky

4. 5. 2009 07:23

Opravdu to vypadá úžasně:-*Brzy vyzkoušim ,ale bodík letí už ted:yes::yes::yes:

dzungila

3. 5. 2009 22:37

Jendo, přesně z těchto důvodů tyhle recepty dělám i já.;-)
Tvůj recept na pangase mám uložený a až vyzkouším, vyjádřím se taky. Věřím, že pošlu taky bodíka, protože vypadá moooc lákavě! :-p:-!

Jenda1

3. 5. 2009 22:30

Andrejko, za recept posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:
Eintopf recepty mám rád, napráskáš to do jednoho pekáče nebo kastrólu, zapečeš, chutě se spojí, nezašpiníš hodně nádobí a většinou to bývá i časově nenáročné.:-)
Podobný recept jsem vkládal nedávno. http://www.toprecepty.cz/recept/4308-zapeceny-pang...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pangasius na smetane pangasius smetana pangasius se zakysanou smetanou pangasius s nivou pangasius se smetanou pangasius na pánvi uzený pangasius zapečený panga pangasius zakysana smetana pangasius a zakysaná smetana jak uvarit pangasiuse pangasius se smetanou a sýrem babicovy dobroty pangasius pangas s nivou zapeceny pangasius se zakysanou smetanou pangasius pod peřinou zapeceny pangasius s nivou recept pangasius smetana pangasius niva pangasius smetana sýr

Suroviny: pangasius, koření na ryby, bok česnekový, žampióny, pórek, smetana zakysaná, sýr uzený, olej

TopRecepty.cz

Pangasius pod peřinkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2R2K