Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 565 kJ / 2 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,85 g |
Tuky | 11,80 g |
Vláknina | 31,25 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 407,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí chléb se syrovátkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgmz
Moje poznámka
Domácí chléb se syrovátkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgmz
Nejnovější recepty
Studená meruňková polévka
Přidáno před 4 hodinami
Batát s cizrnou, cuketou a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Tzatziki
Přidáno před 10 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno 11. 7. 2025 15:30:02
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno 11. 7. 2025 13:43:00
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno 11. 7. 2025 13:16:07
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maková náplň
lucyb před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 1 hodinou
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 2 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 4 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 4 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 4 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 5 hodinami
Dušená rýže zase jinak
daniela.ku před 5 hodinami
Tématické fráze:
domácí chléb,
domaci chleba,
chleb ze syrovatky,
chleba se syrovátkou,
chléb se syrovátkou,
chleba ze syrovátky,
recept na chleba,
syrovátka recepty,
recept na domácí chleba,
co se syrovátkou,
domáci chléb recept,
recepty ze syrovátky,
syrovatka recept,
recept na domácí chléb,
domácí chleba recept,
pečení se syrovátkou,
recepty se syrovatkou,
recepty na domácí chléb,
recepty na chleba,
syrovátka chleba
Suroviny:
mouka celozrnná žitná,
mouka chlebová pšeničná,
syrovátka,
voda,
kmín drcený,
droždí,
sůl
Komentáře (37)
Syrovátku mám z lučiny, takže asi budu péct o duši, protože ta má u nás úspěch a spotřebe stoupá.
Aisho, děkuji za oba recepty.
Měla jsem cca 300ml syrovátky, takže jsem podle receptu dodala 200ml vody a místo žitné celozrnné dala chlebovou
Peču takové chleby v nádobě k pomalému hrnci na pečícím papíru 30 min na 230°C a 20 min na 200°C, když se mi zdá, že by mohl moc ztmavnout
dexulka: Opet jsem pekla 30 a 30 minut..jeste by mozna pomohlo, pecu na horni a dolni ohrev. Nebo zkuste 30 minut pect zakryte pri 230 stupnich, pak snizte teplotu a odkryte dopekejte..
krups: Testo je lehce ridsi konzistence, kdyz naklonim misu s testem, pomalu se sune ke strane a kdyz ho po vykynuti prendam na pracovni plochu, krapet se rozleva do stran..
Zdá se mně, že ten chleba (těsto) musí být řídký, poraďte prosím. Díky
AniCiz: diky za tip, vyzkousim..