Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí nudličky s pórkem

Hodnocení receptu je 4,6 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Betina

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 684 kJ /
880 kcal
Bílkoviny130,88 g
Tuky13,73 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 534 mg
Sodík 4,02 g
Sůl10,81 g
Sacharidy54,04 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, obalíme solamylem a zalijeme marinádou. Necháme aspoň 30 minut v lednici. Krok 2: Na oleji osmahneme cibulku s pórkem, přidáme maso. Podlijeme vodou, přisypeme pekingské zelí a kukuřici. Dusíme, dokud není maso měkké. Podléváme vodou. Dochutíme vegetou.

Zveřejněno 20. 1. 2013

Poznámka autorky Betina

Já jsem podávala s rýží. Nelepši to je s nudlemi. Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí nudličky s pórkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jJZ4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí nudličky s pórkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jJZ4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

spagetka:Nechte to být,registruji tu tyto neregistrované provokatéry dost často,asi nemá co dělat.Ostatně,stačí se podívat na jméno,co si dal,poslal se tam sám. :-)

analrape:když nevyzkoušíš, nikdo tě nenutí, ale vyjadřuj se slušně ano?

radsi nevyzkousim, solamyl je hnus,worcester a magi dohromady je smrtici slana kombinace a rozvarene pekingske zeli na sracku taky nemusim :D

+:yes: Ve středu vyzkoušíme..:-)

Tématické fráze:
kuřecí nudličky s pórkem, kuřeci s porkem, kuřecí maso s porkem, kuřecí nudličky, kuřecí nudličky na pórku, kuřecí nudličky na kari s pórkem, kuřecí nudličky s s porkem, kuřecí prsa s porkem, kuřecí nudličky s pórkem a paprikou, kuřecí nudličky s paprikou, kuřecí nudličky na porkem, recept kuřeci nudlicky s porkem, kuřecí nudličky s pórkem recept, pekingské kuřecí nudličky, nudlicky s porkem, recepty s pórkem, kuřecí se solamylem, recept kuřecí s porkem, kuřecí nudličky se solamylem, kuřecí maso s pórkem a paprikou

Suroviny:
vejce, maggi, omáčka worcesterová, paprika sušená sladká, sůl, pepř, prsa kuřecí, solamyl, pórek, kukuřice sterilovaná, cibule, zelí pekingské

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu