Postup přípravy
Krok 1: Horní stehna vykostíme, upravíme na řízky, posypeme kořením, obalíme v hladké mouce. To samé uděláme s játry a smažíme. Podávala jsem s kočičákem.
Zveřejněno 1. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní stehenní řízek s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vo1n
Moje poznámka
Přírodní stehenní řízek s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vo1n
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 19 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 20 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vrstvený salát
Haname před 12 minutami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 1 hodinou
Sýrová omáčka
Tamarilka před 3 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 4 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 4 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 4 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 5 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 5 hodinami
Mila kuličky
Marule před 5 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 6 hodinami
Tématické fráze:
stehenní kuřecí řízek přírodní,
stehenní kuřecí řízky přírodní,
prirodní kureci stehenni rizek,
kuřeci stehenni řizky přírodní,
recept na přírodní kuřecí stehenní řízky,
stehenní řízky recept,
přírodní kuřecí stehenní řízky,
játrové řízky,
kuřecí horní stehenní řízky,
přírodní stehenní řízky,
stehenní řízky,
andělské řízky,
kuřecí stehenní řízek přírodní,
kuřecí horní stehna přírodní,
kureci horni rizky,
hotní stehenni řízek,
přírodní kuřecí stehení řízky,
koreni cinsky drak,
kuřecí přírodní horní stehna,
krůtí rizky na přírodní zpusob
Suroviny:
stehno kuřecí,
játra kuřecí,
koření,
mouka hladká
Komentáře (3)