Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 886 kJ / 1 885 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,66 g |
Tuky | 23,70 g |
Vláknina | 14,48 g |
Cholesterol | 448 mg |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 6,32 g |
Sacharidy | 339,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gXxk
Moje poznámka
Domácí knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gXxk
Nejnovější recepty
Chilli cukety
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 1 hodinou
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 1 hodinou
Vaječná pomazánka
Valis před 1 hodinou
Špagety s mletým masem
Valis před 1 hodinou
Linecké řezy s jablky
Jajav před 2 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 2 hodinami
BBQ (barbecue) omáčka
PetrAmis před 3 hodinami
Cuketová krémová polévka
dejna před 3 hodinami
Čokoládový piškot
Monkrizova před 3 hodinami
Čočka na kyselo
Paion před 4 hodinami
Tématické fráze:
domácí knedlík,
hrníčkové knedlíky ládi hrušky,
hruška lada hrnkové knedlíky,
domácí knedlík recept,
knedlík podle ládi hrušky,
knedlík z mikrovlnky od ladi hrušky,
houskový knedlík láďa hruška,
recept na domaci knedlik,
knedlík podle hrušky,
domácí knedlíky,
láda hruška knedlík z mikrovlnky,
knedlik v mikrovlnce ládi hrušky,
knedlíky z mikrovlnky od ládi hrušky,
knedliky podle hrusky,
knedlik domaci,
láda hruška knedlik,
domácí knedlík v mikrovlnce,
hrníčkové knedlíky ládi hrušky v mikrovlnce,
knedlíky z mikrovlnky láda hruška,
hrnkové knedlíky ládi hrušky
Suroviny:
rohlík,
mouka hrubá,
žloutek,
sůl,
prášek do pečiva,
mléko,
bílek
Komentáře (18)
Jana Remkova:
Jana Remkova: