Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 374 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 32,84 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky se zelím a žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgn1
Moje poznámka
Hovězí plátky se zelím a žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgn1
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 55 minutami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 5 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 18 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 4 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 4 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 4 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 4 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky se zelím,
hovězí plátky na žampionech,
hovězí plátky pečené,
pečené hovězí se zelím,
hovězí se zelím,
hovězí plátky se se zelim,
platky se zelim,
hovězí a bílé zelí,
bílé zelí s žampiony,
pečené hovězí plátky,
bílé zelí k huse,
hovězí plátek se zelím,
hovězí plátky na víně se žampiony,
pečené hovězí plátky se zampiony,
pečené hovězí se žampiony,
hovezi platky se zampiony v troube,
hovězí plátky se žampiony,
se zelím a žampiony,
recepty z pekigskeho zeli,
hovězí se žampiony a zelím
Suroviny:
maso hovězí,
olej slunečnicový,
cibule,
zelí pekingské,
žampióny,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (6)