Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 820 kJ / 1 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,36 g |
Tuky | 22,34 g |
Vláknina | 27,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 216 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 191,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Datlové sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KEoJ
Moje poznámka
Datlové sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KEoJ
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 7 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 18 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí pizza
ne.honzula12 před 44 sekundami
Adélčin dort Barbie
JanaZavadilova před 37 minutami
Nivová omáčka
Kachnanamedu před 43 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
petra.sym před 51 minutami
Karbanátek
kocamo před 1 hodinou
Sýrová polévka z Nivy
Kajkajak před 1 hodinou
Čokoládový mug cake
Anezvari před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
humlovatereza před 2 hodinami
Cuketová omáčka se sýrem
k.madzia před 3 hodinami
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
datlová pasta recepty,
recepty z datlové pasty,
datlová pasta,
datlová pasta recept,
fíkové sušenky,
recept z datlové pasty,
datlové pečivo,
recept datlová pasta,
datlové recepty,
sušenky s datlovou pastou,
peceme z datlove pasty,
koláč z datlové pasty,
datle recepty,
fikove susenky recept,
recepty z fíkové pasty,
recepty s datlovou pastou,
recept z datli,
susenky s datlemi,
datlová pasta, recepty,
bezlepkove recepty z datli
Suroviny:
datle,
vločky ovesné,
vejce,
kůra citronová
Komentáře (5)
ještě nějaké fíkové prosím