Domácí bezlepkové mussli s ořechy a datlovým sirupem

Suroviny

rýžové vločky
pohankové vločky
ovesné bezlepkové vločky
datlový sirup
hrozinky
lněné semínko
slunečnicové semínko
ořechy

Postup přípravy receptu

  1. Do mísy dáme všechny druhy vloček (poměr záleží na každém - já měla rýžové cca 250gr a pohankové a ovesné cca 50gr každých) a přidáme datlový sirup. Množství tak, aby se vločky pěkně obalily. Nasucho opražíme na pánvičce asi 3-4 minuty.

  2. Přidáme lněná a slunečnicová semínka, ořechy, hrozinky a rozetřeme na plech na pečicí papír.

  3. Dáme zapéct do trouby.

Poznámka od kuchařky

Délka pečení opět záleží na každém z nás a také na troubě. Já jsme uvedené množství rozdělila na dvě části a každou pekla asi 30 minut s tím, že jsem co 10 minut směs promíchala a obracela plech.

Množství uvedených surovin si každý může upravit podle sebe.

Mussli krásně provoní byt a začala jsem ho ujídat hned po vytažení z trouby.

Komentáře k receptu Domácí bezlepkové mussli s ořechy a datlovým sirupem

Tématické fráze: mussli domácí bezlepkové müssli zdrave mussli pečené ořechy s datlovym ovesné vločky recepty mussli koláč směs na mussli řezy müssli s mrkví recept bábovka s daltlovým sirupem mussli řezy mussli placky bábovka s datlovým sirupem nepecene cukrovi s datlovym sirupem pečení s datlovým sirupem bezlepkové mussli recept mussli z ovesných vloček a ořechů existují bezlepkové ovesné vločky_ bezlepkova dieta a mussli