Domácí bezlepkové mussli s ořechy a datlovým sirupem

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

Dietní recepty , Bezlepkové 4 názory

Suroviny

rýžové vločky
pohankové vločky
ovesné bezlepkové vločky
datlový sirup
hrozinky
lněné semínko
slunečnicové semínko
ořechy
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Do mísy dáme všechny druhy vloček (poměr záleží na každém - já měla rýžové cca 250gr a pohankové a ovesné cca 50gr každých) a přidáme datlový sirup. Množství tak, aby se vločky pěkně obalily. Nasucho opražíme na pánvičce asi 3-4 minuty.

  2. Přidáme lněná a slunečnicová semínka, ořechy, hrozinky a rozetřeme na plech na pečicí papír.

  3. Dáme zapéct do trouby.

Poznámka

Délka pečení opět záleží na každém z nás a také na troubě. Já jsme uvedené množství rozdělila na dvě části a každou pekla asi 30 minut s tím, že jsem co 10 minut směs promíchala a obracela plech.

Množství uvedených surovin si každý může upravit podle sebe.

Mussli krásně provoní byt a začala jsem ho ujídat hned po vytažení z trouby.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Domácí bezlepkové mussli s ořechy a datlovým sirupem

Tématické fráze: mussli domácí bezlepkové müssli zdrave mussli pečené ořechy s datlovym ovesné vločky recepty mussli koláč směs na mussli řezy müssli s mrkví recept bábovka s daltlovým sirupem mussli řezy mussli placky bábovka s datlovým sirupem nepecene cukrovi s datlovym sirupem pečení s datlovým sirupem bezlepkové mussli recept mussli z ovesných vloček a ořechů existují bezlepkové ovesné vločky_ bezlepkova dieta a mussli

Zapomněl/a jsem heslo