Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečný řez s marmeládou

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lucie2211

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 809 kJ /
4 257 kcal
Bílkoviny80,62 g
Tuky172,73 g
Vláknina45,60 g
Cholesterol 266 mg
Sodík 957 mg
Sůl2,70 g
Sacharidy572,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mouku smícháme s práškem do pečiva a vanilkovým cukrem, přidáme ostatní ingredience a vypracujeme těsto. Z těsta vyválíme 2 placky na velikost plechu. Krok 2: První placku dáme na vymazaný plech a okraje trochu zvedneme. Navrstvíme náplň a přikryjeme druhou plackou, kterou propícháme vidličkou. Pečeme při 180 °C asi 30 minut. Krok 3: Po upečení namažeme marmeládou a potřeme vyšlehaným sněhem s cukrem. Dáme na 10 minut při 180 °C péct do trouby, aby sníh byl dozlatova upečený.

Zveřejněno 14. 2. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7JKB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7JKB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

;-) Ukládám, až budou na zahrádce jablíčka určitě upeču.:yes:

Recept bych chtěla vyzkoušet a tak chci se zeptat na velikost plechu. Děkuji

Dělám podobný moučník, ale bez sněhu. Plním ho jablky nebo tvarohem. S jablky je ale nejlepší. Lucie, dík za novou inspiraci. :yes: Mám ráda moučníky se zapečeným sněhem. :-p

Úplně si umím představit tu chuť:-*:-p:yes:

Tématické fráze:
řezy s marmeládou, jablkové řezy s marmeládou, jablečné řezy s mascarpone, jablečný řez, řezy se sněhem a marmeládou, řez s marmeládou, jablečný koláč se sněhem, rezy s griotkou, kolace s jablečné řezy, jablečné řezy, jablečné řezy a moučníky, placky s marmeládou, jablečný moučník s marmeládou, marmeláda v receptech, rezi s marmeladou, řezy marmeládou, recept na placku s marmeládou, placky smarmeládou, recept na jablečné řezy, jablečné řezy s marmeládou a čokoládovou polevou

Suroviny:
mouka hladká, tuk hera, vejce, cukr vanilkový, prášek do pečiva, mléko, jablko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, cukr, skořice, rozinky, bílek, cukr moučkový, marmeláda

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu