Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 550 kJ / 2 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,25 g |
Tuky | 51,60 g |
Vláknina | 24,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,03 g |
Sacharidy | 376,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavší bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXKA
Moje poznámka
Tmavší bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXKA
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 18 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 7 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 9 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 9 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 10 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 11 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
výroba baget,
domácí tmavá bageta,
baget,
bageta rustikální kořen,
recept na bagetu jak se peče,
domácí bageta na chlebíčky,
bageta recept,
domácí bageta v chlebíčkové formě,
recepty na bagety,
tmava veka,
recept na tmavou bagetu,
pšeničný preferment,
kde seženu lněné semínko,
domácí bagety na chlebíčky,
kombageta,
domaci bagety z tmave mohky,
recept na baget,
bageta,
bagetky s prefermentem,
vyrob si domabagetu
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
droždí,
voda,
cukr,
olej,
sůl,
semínka lněná,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (31)
Obecně by se dalo říct, že omládek je kvásek z droždí (jako ten do "babiččiných" buchet), ale s předem daným poměrem mouky a vody
http://www.toprecepty.cz/recept/23489-omladek/