Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 758 kJ / 181 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 2,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 40,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krevety zbavíme krunýře a necháme jen poslední článek s ocáskem, lépe se pak budou držet při máčení v omáčce.
Krok 2: Krátce je vyudíme (stačí nechat v kouři cca 5 minut) podle některého postupu uvedeného v poznámce.
Krok 3: Na omáčku zahřejeme balsamikový ocet, podlijeme trochou vody
( cca 50 ml) a přidáme gelový bujón. Krok 4: Rozpustíme, zredukujeme na požadovanou hustotu, podle chuti trochu přisladíme a vmícháme máslo. Krok 5: Odstavíme.
( cca 50 ml) a přidáme gelový bujón. Krok 4: Rozpustíme, zredukujeme na požadovanou hustotu, podle chuti trochu přisladíme a vmícháme máslo. Krok 5: Odstavíme.
Zveřejněno 18. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zauzené krevety s balsamikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOV9
Moje poznámka
Zauzené krevety s balsamikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOV9
Nejnovější recepty
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 46 minutami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 9 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 12 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 13 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 9 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 10 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 11 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 12 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 13 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 13 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 13 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 13 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 13 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 16 hodinami
Tématické fráze:
jak udit krevety,
jak vyudit krevety,
jak udit krevety recept,
zauzené máslo,
krevety recepty,
zauzene krevetky,
recept na krevety,
zauzené těstoviny,
zauzené kravety,
losos po mexicku,
recept krevety losos,
jak udělat zálivku na uzení,
balsamikova zalivka na salat,
uzení lososa a krevet,
salát s balsamikovou omáčkou,
losos s balzamikovou omackou,
recept na balzamikovou omacku,
postup na balzamikovou omacku,
jak se udí krevety,
jak se dela tarantule
Suroviny:
krevety,
balsamico,
voda,
bujón gelový,
cukr,
máslo
Komentáře (19)
hezký recept