Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 758 kJ / 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krevety zbavíme krunýře a necháme jen poslední článek s ocáskem, lépe se pak budou držet při máčení v omáčce.
Krok 2: Krátce je vyudíme (stačí nechat v kouři cca 5 minut) podle některého postupu uvedeného v poznámce.
Krok 3: Na omáčku zahřejeme balsamikový ocet, podlijeme trochou vody
( cca 50 ml) a přidáme gelový bujón. Krok 4: Rozpustíme, zredukujeme na požadovanou hustotu, podle chuti trochu přisladíme a vmícháme máslo. Krok 5: Odstavíme.
( cca 50 ml) a přidáme gelový bujón. Krok 4: Rozpustíme, zredukujeme na požadovanou hustotu, podle chuti trochu přisladíme a vmícháme máslo. Krok 5: Odstavíme.
Zveřejněno 18. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zauzené krevety s balsamikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOV9
Moje poznámka
Zauzené krevety s balsamikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOV9
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 11 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 21 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Majonézové rohlíky
Annanas před 1 hodinou
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Pozde před 3 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 3 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 4 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 4 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 4 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 7 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak udit krevety,
jak vyudit krevety,
jak udit krevety recept,
zauzené máslo,
krevety recepty,
zauzene krevetky,
recept na krevety,
zauzené těstoviny,
zauzené kravety,
losos po mexicku,
recept krevety losos,
jak udělat zálivku na uzení,
balsamikova zalivka na salat,
uzení lososa a krevet,
salát s balsamikovou omáčkou,
losos s balzamikovou omackou,
recept na balzamikovou omacku,
postup na balzamikovou omacku,
jak se udí krevety,
jak se dela tarantule
Suroviny:
krevety,
balsamico,
voda,
bujón gelový,
cukr,
máslo
Komentáře (19)
hezký recept