Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Španělský ptáček – Honzova improvizace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7PK
Moje poznámka
Španělský ptáček – Honzova improvizace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7PK
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 1 minutou
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pěna
Radka310 před 2 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 30 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Tématické fráze:
spanelsky ptacek v troube,
španělské ptáčky v troubě,
španělský ptáček do trouby,
španělský ptáček,
španělský ptáček,
španělský ptáček recept,
španělský ptáček babica,
španělsky ptáček z trouby,
jak dlouho vařit ptacky,
španělské ptáčky babica,
španělské ptáčky recept,
spanelský ptáček v remosce,
spanělský ptáček z hovězího,
recept na španělské ptáčky,
ptacci v troube,
španělské ptáčky v remosce,
ptáčci z trouby,
spánelske ptáčky honzova inspirace,
ptáčky z trouby,
ptacci.v troube
Suroviny:
hovězí zadní,
omáčka worcesterová,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř,
vejce,
párky,
okurky sterilované,
slanina anglická,
cibule,
paprika sušená sladká,
jíška,
olej,
voda
Komentáře (26)
Uklidni se, provokatére!
Správne je worcester a nie worchester.
Opraviť.
Je to pořád dokola