Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 501 kJ / 1 076 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,42 g |
Tuky | 90,99 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 29,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Máslo vyšleháme s paštikou a smetanou, přidáme drobně krájené papriky, jemně nakrájenou cibuli, nastrouhaná vejce, osolíme, opepříme a vše promícháme.
Zveřejněno 12. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová pomazánka s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJOm
Moje poznámka
Játrová pomazánka s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJOm
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 5 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 18 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 23 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková polévka
Kajkajak před 22 minutami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 25 minutami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 46 minutami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 2 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 2 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 3 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 5 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 6 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 15 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
játrová pomazánka,
játrová paštika s paprikou,
co vse do jatrove pastiky,
lehká játrová paštika,
pomazánka z paštiky s s paprikou,
pomazánka z játrové paštiky,
pomazánka z krájené paštiky,
masovo játrová pomazánka,
pomazánka z játrové krájené paštiky,
paštika s paprikou
Suroviny:
máslo,
paštika játrová,
smetana,
paprika čerstvá červená,
cibule,
vejce,
sůl,
pepř
Komentáře (5)